Детско столче за кола Axkid Kidzone

детско столче за кола KidzoneСтолчето за кола Axkid Kidzone е едно от най-гъвкавите комбинирани детски столчета на пазара, с неговата патентована саморегулираща система от вътрешни 5-точкови колани и по-дълго подпорно краче. Това столче може да бъде използвано както с гръб, така и по посока на движението. Kidzofix столчето е изключително удобно- с меки, подплатени гръдни подложки, и с удобен подглавник. Също така, трябва да се има предвид, че макар и да не е оборудвано с ISOFIX система,  Kidzone се монтира стабилно в огромен брой автомобили благодарение на автомобилния колан и може да се използва до 25 кг, или приблизително 5- 5.5 годишна възраст.

Столчето е проектирано според най-новите технологии за обезопасяване на детето, и в комбинация с уникалните саморегулиращи се петточкови колани предоставя на детето Ви отлична защита, в случай на инцидент. Благодарение на патентования механизъм вътрешните петточкови колани винаги застават на правилната височина върху рамената на детето.

Макар и част от една сравнително млада марка, основателите на Axkid- шведите Тони Квист и Тони Броберг са истински ветерани в тази индустрия. Двамата са били част от разработването и тестването на детски седалки за кола в продължение на много години. Тяхната философия е много елементарна- возенето с гръб е най-безопасно и е част от шведските навици децата да се возят обратно на движението до поне 4 годишна възраст.

Kidzone е едно от най-компактните столчета на пазара, сравнимо с Britax Max-Way, когато се монтира с колана на автомобила. Монтажът с Isofix на модела Kidzofix е по-бърз, но заема повече място. Столчето също така е оборудвано с отлична, дълбока странична защита.

  • Може да бъде монтирана на всички автомобилни седалки с 3-точкови колани.
  • Интегрираната система на 5-точковите колани и подложката за глава се регулират автоматично на правилна позиция
  • Дълбока странична защита
  • Много дълъг подпорен крак, с 2-степени на разтягане осигуряващ монтаж в голям брой автомобили
  • 3 степени на наклон
  • Калъфката се пере на 30 градуса.
  • С гръб към движението с колан- 9-25 кг.
  • По посока на движението с 5- точкови колани- 9-18 кг.
  • По посока на движението като бустър с висок гръб- 15-25 кг.
Цена с ДДС:
655 лв.

 

Share