Детско столче за кола Britax Multi-Tech III

MULTI-TECH III

Возете се по-дълго, по-безопасно, по-продължително

Третото поколение на едно от най-безопасните и популярни столчета за кола позволява возене на детето с гръб към движението от 9 до 25 кг, с опцията за монтаж и по посока на движението. Регулируемите колани, подложка за глава и променлива широчина позволява на столчето да расте заедно с детето. С индикатори за правилен монтаж и оптимална, нова и революционна, странична защита, MULTI-TECH III предоставя на родителите сигурност за безопасността на децата им.

 

Оптимална защита, максимална гъвкавост

Комбинирайки гъвкавостта с безопасността, столчето MULTI-TECH III предоставя на детето максимална защита за по-дълго време. Подходящо за деца от 9 до 25 кг (приблизително от 9 месеца до 6 години), детското столче може да се използва обърнато обратно на посоката на движение, предпазвайки гръбнака и главата с по-голямата контактна зона, в случай на челен удар. Резултатът е много по-малко натоварване, което достига до тези най-уязвими зони, намалявайки риска от контузия. В зависимост от Вашите нужди и предпочитания, може лесно да обърнете столчето по посока на движението.

Първокласна странична защита

Предоставяйки дори по-добра защита за Вашето дете, нашето MULTI-TECH III сега включва уникалната странична защитна система SICT. Благодарение на дълбоките, подплатени странични крила и в комбинация със SICT, детето е защитено от горе до долу в случай на страничен удар. 

 

 

Share