Детско столче за кола DIONO Radian 5

Най-новото ни комбинирано столче за кола от раждането до 7 годинки.

radian5-plum-straightradian5-plum-folded

 

 

 

 

 

 

 

 

Комбинирано детско столче за кола от раждането до 25 кг.

Детското столче Radian 5 е базирано на едно от най-популярните американски столчета. Radian 5 осигурява най-добрата защита с удължено возене с гръб към движението и по-продължително използване на 5-точковия колан по посока на движението. Подходящо от самото раждане на детето до 25 кг с гръб към движението и от 9 до 25 кг обърнато напред. Radian 5 ви дава безпрецедентна възможност да избирате най-доброто за вашето семейство без компромиси с удобството и безопасността.

radian5-plum-straight

Вече няма да бъдете ограничавани от стандартните ограничения и лимити на детските столчета за кола! Radian 5 има 5 точков колан до 25 кг. Допълнителната безопасност се осигурява от уникална метална рамка, която обгръща цялото столче. Плюс е и ексклузивният сгъващ механизъм и уникалната за индустрията доживотна гаранция.

Абсолютна защита

С по-висок теглови капацитет, Radian 5 е единственото столче, подходящо от раждането, което  осигурява удължено возене с гръб към движението, като дори се трансформира в обърната по посока на движението седалка с 5-точков колан до 25 кг. Уникалната метална рамка прави Radian 5 изключително издръжлива на силите на удар, и осигурява най-голямата степен на защита. Металното подсилване и най-добрата EPP пяна работят в комбинация за осигуряването на перфектна странична защита, докато правата странична страна задържа детето вътре в столчето по време на удар. По-прибраният дизайн заема много по-малко място на задната седалка, тъй като не са необходими дебели пластмасови страни. При някои по-големи автомобили това прави възможен монтажа на 3 столчета на задната седалка.

radian4

Удължено возене назад!

С възможност за ползване с гръб към движението до 25 кг, Radian 5 позволява децата да се возят в най-безопасната позиция колкото е възможно по-дълго. Удълженото возене с гръб към движението е до 5 пъти по-безопасно, тъй като защитава и поддържа врата по време на колизия. Обърнатата с гръб към движението седалка дори по-удобна за децата, тъй като им позволява да опрат краката си на върха на задната седалка. Докато детето расте и има нови и нови постижения, вие можете да прецените кога ще бъде подходящо да се обърне по посока на движението. Когато преминете от возене назад към обърнати напред, Radian 5 ще позволи на малките да се закопчават с 5-точков колан до 25 кг. 5-точковият колан е по-безопасен от обикновения 3-точков и предпазва от разместване и излизане, докато малките научават колко е важна правилната позиция на колана.

radian 5

Комбинираното столче Radian 5 ви дава пълна свобода и гъвкавост. Столчето се използва по най-подходящия, за вашия стил на живот, начин; с плюшена тапицерия, мемори пяна и по-висока база, Radian 5 предоставя истински комфорт по време и на по-дълги пътувания. Калъфката може да се пере и столчето се сгъва за по-лесно съхранение- също уникална екстра!

radian 6

 

 

 

 

 

Цена с ДДС- 535 лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share