Детско столче за кола Klippan Triofix- Recline и Comfort

Ново! Брилянтно и уникално детско столче за кола, с невероятно лесна и продължителна употреба. Подходящо е за деца от 9-36 кг. като може да се обръща както назад, което е 5 пъти по-безопасно, така и напред само за броени секунди. Сега вече и с възможност за по-голям наклон в обърната назад позиция, за по-удобно возене и по-лесно заспиване! Монтажът е много лесен- върху база с подпорно краче, която се монтира посредством системата ISOFIX, но може и с 3 точковия колан на автомобила. Благодарение на умната си конструкция, това е най-компактното обърнато назад столче и е подходящо за малки и големи автомобили еднакво. Невероятно удобство и гъвкавост, които са непостижими от никой друг модел столче за кола на пазара. Расте заедно с детето и може да се ползва невероятните 10 години. Удобно возене с гръб към движението до 4.5 години, с оптимален наклон, след което се използва като бустер докато детето достигне 36 кг.

Друго уникално решение за модела е възможността да се добави специална закопчалка за вътрешните колани, която издава силен звук, ако детето разкопчае само коланите по време на движение. Компанията Klippan е на пазара от 1965 г!!! и оттогава фокуса е върху детската безопасност. Това е втория невероятен модел на страхотните Лео и Брор Мартин, който ви представяме за пръв път в България- другия е подходящото от раждането до 4 годишна възраст столче Kiss 2. Столчето Triofix се състои от седалка и отделна база. Triofix може да се използва с гръб към движението от 9-18 кг, обърнато напред с 5 точкови колани 9-18 кг. и напред с автомобилния колан като бустер с висок гръб от 15-36 кг. Ясни зелени индикатори показват кога седалката е здраво закрепена в позиция. Когато детето порасне достатъчно Triofix може да се ползва без база, като бустер с висок гръб в продължение на много години, благодарение растящата облегалка и лимита от 36 кг.

  • Одобрена с гръб към движението, с ISOFIX или с колан 9-18 кг.
  • Одобрена по посока на движението, с ISOFIX или с колан 9-18 кг.
  • Одобрена по посока на движението, като бустер и с ISOFIX база 15-25 кг.
  • Одобрена по посока на движението, като бустер 15-36 кг.
  • Много бърза инсталация
  • Обръща се напред или назад за секунди
  • Най-компактното столче
  • Holmberg Viking закопчалка, като опция. Издава звук ако се разкопчае в движение.

Цени с включен ДДС:
Triofix Recline с включена ISOFIX база – 750 лв.
Triofix Comfort с включена ISOFIX база – 815 лв.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

z

 z

z

 z

z

z

z

z

z

z

za

a

a

a

az

Аксесоари:

Поставка за чаша- 25 лв с ДДСдетско столче Triofix

 

 

 

 

 

Закопчалка за колани на столчета Triofix

Издаваща сигнал при разкопчаване в движение закопчалка Holmberg Viking – 34 лв. с ДДС. Само за столчета Klippan Triofix!

 

 

 

 

огледало за задно виждане на детето в бебешко кошче

– Огледало за виждане на детето: 25 лв.

Сенник за детско столче Klippan Triofix

 

 

 

 

 

 

– Сенник за детско столче Triofix: 35 лв.

Share