Защо да изберем столче за кола BRITAX RÖMER?

Защо да изберем BRITAX RÖMER?

Най-добрите тестови лаборатории в Европа, като независими автомобилни и маркетингови организации, непрекъснато оценяват BRITAX-ROMER сред най-добрите производители на детски столчета за кола– и ние непрекъснато надминаваме изискваните от закон стандарти за безопасност.

 

Столче за кола BRITAX-ROMER- избор за много родители…… И дълъг списък с водещи производители на автомобили,катоChrysler, Citroën, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Suzuki, Toyota, VW. Всички те се доверяват на BRITAX BABY-SAFE (колани или ISOFIX) и DUO plus (ISOFIX).

Нашата експертиза е уважавана и споделяна с правителства и експерти по безопасността в цял свят. Ние сме пионери в иновативните продукти и поставяме стандарти за безопасност, като технологията ISOFIX, която въведохме в сътрудничество с VW 1997 – стандарт, който се е превърнал в международно признат.

Всеки ден нашите продукти доказват своята ефективност, така че ние използваме опита на нашите клиенти от ежедневието, за да разработваме нашите нови поколения продукти. Столчета за кола, които осигуряват безопасното возене на децата в автомобила.

В нашите тестови центрове, включително нашите краш тест тунели, ние извършваме симулации на челни, странични и задни удари със скорости до 65 км/ч. В същото време ние постоянно наблюдаваме нашите столчета за кола, че съвпадат с Европейските регулации за безопасност ECE R44/04. Нашата цел е постоянно да надминаваме тези стандарти за безопасност!

Точно защото ние поемаме тази отговорност сериозно, толкова много родители избират BRITAX RÖMER.

Разгледайте предлагания голям избор от детски столчета за кола на новия фирмен сайт на Britax Römer България.

 

Share