Мнения и препоръки от клиентите за нас:

Добавете мнение

 

„Браво на тези момчета за инициативата да доведат и в България практиката за возене на деца в столчета, обърнати с гръб към движението! Както и да внасят такива столчета у нас!

Браво и за просветителската работа (на уебсайта им) в тази насока! Всичко, което прочетох на сайта им и чух от тях, ми звучи напълно логично.

Посетих магазина на 5 юли 2014 г.

Единият от собствениците на магазина (Илиян) ми отдели доста време – консултира ме професионално, помогна ми в избора на столче, монтира ми столчето в колата и ме обучи как сам до го монтирам и използвам.

Много съм доволен и само мога да препоръчам на всички първо да прочетат внимателно информацията на този сайт, второ да возят децата си с гръб към движението, и трето да отидат при тези хора, вместо да се опитват да получат съвет за избор на детско столче за кола от момичетата в детските магазини, които за съжаление нямат никака информация по тази толкова важна тема!

Столчето, което купих от този магазин, е много стабилно. Не помръдва от фиксираната позиция. Голямо е, има високи страни и изглежда доста удобно. Детето ми по-принцип винаги се тръшка и не иска да се вози в столче, но в това столче свикна почти веднага. Предполагам, че му е удобно.

Изчислих, че ако го ползваме до максималните резрешени килограми на детето (25 кг.), столчето ни излиза по 35 стотинки на ден. При положение, че много от нас дават хиляди левове за кола, хиляди на година за гориво и стотици за ботуши на жената, това е много ниска цена за живота на децата ни! Само за бирата, която бих изпил за 4 години (колкото бихме могли да ползваме и столчето), би ми струвала 3,000 лева (по 1-2 бири на ден), а столчето струва 4-5 пъти по-малко (700 лева).

Горещо ви препоръчвам да прочетете малко от рапортите и анализите на инциденти с деца в колата. Аз прочетох един доста професионален тук:(http://www.anec.eu/attachments/ANEC-R&T-2008-TRAF-003.pdf). Линкът е от сайта на магазина.

Горният материал показва сравнение на (1) недостатъчно обезопасени деца с (2) деца в седалки, обърнати с лице към движението и (3) деца в седалки, обърнати с гръб към движението. От него ясно се виждат предимствата на добрата защита и возенето на децата в седалки, обърнати с гръб към движението.

Много филми за ползата от возенето на деца в детски седалки, обърнати с гръб към движението, има и в YouTube.

С две думи:

Направете на децата и себе си услугата да прочетете защо децата до поне 5-годишна възраст трябва да се возят в стабилно и добре монтирано столче, обърнато с гръб към движението; обадете се на хората в този магазин; отидете до тях с колата си (за да пробвате кое столче може да се монтира безпроблемно на вашия модел кола); консултирайте се с тях; пък после си решете какво столче да си купите и от къде. Аз лично не намерих по-грамотни хора по тази тема и по-добро място.

И накрая:

Тъй като написах доста дълго мнение, не искам някой да помисли, че не съм истински клиент или имам изгода да препоръчам този магазин и тези хора. Който желае, може да ни се обади за мнение на 0888 625052 (Лора). Това е жена ми.

Благодаря още веднъж на Илиян и Иван(?) за усилията да направят нещо добро и грамотно в тази толкова важна за децата и безопасността им област!“

Антон, София, Юли 2014

 

„Макар и да е фракция като площ от другите големи детски магазини, изборът от обърнати с гръб към движението детски столчета за кола е зашеметяващ. Дойдохме в събота, със записан час и се наложи да почакаме около 20 мин. и това е единствената ми забележка. Вниманието, което получихме когато дойде нашият ред и факта, че успяхме да тестваме и да сложим детето във всяко едно от столчетата, които ни интересуваха, напълно поправи първоначалното ни впечатление. Висок професионализъм и добро обслужване- бих Ви препоръчала“.

Мария Василева, Пловдив, Март, 2013

„Здравейте, взехме си днес столче от Вас – Britax Römer Multitech II – столчето е супер! Много благодаря за прекрасното обслужване и отделеното време!
Желая Ви успехи“!

Милена Недялкова, София

„Бих искала да изразя благодарността си към г-н Иван Миланов и г-н Илиан Илиев за високото качество на обслужването, което предлагат редом със столчетата за кола от най-висок клас. Аз лично ходих 3 пъти, тъй като първоначално не бях ориентирана и се колебаех какво да избера. И 3те пъти получих от двамата годпода внимание, подробни обяснения, демонстрации на място в колата на различни модели столчета, инструкции и всякаква интересуваща ме информация. Те ме убедиха да взема столче с монтаж с гръб към движението, което е по-безопасно от возенето напред. С г-н Миланов комуникирахме и по мейла, и по телефона и винаги е много отзивчив и внимателен. Доволна съм от крайния си избор на столче, мисля, че и детето се чувства добре. Ще препоръчам сайта и фирмата на свои познати с удоволствие, както и екипа на г-н Миланов. Такова обслужване в България е наистина рядкост все още. Желая им много успехи в бъдеще и да поддържат заложеното от тях качество на предлаганите услуги“.

Мина Свиленова, София, Юли 2012

„И аз съвсем искрено ще се присъединя към отбора на доволните клиенти.Случайно попаднах на сайта, търсейки столче за обратен на посоката на движение монтаж.Щастлива съм,че има такава инициатива и в България и се надявам все повече родители да изберат този начин на защита за децата си.Аз лично се старая да популяризирам идеята и сайта.Също съм много удовлетворена от компетентноста и вниманието на господин Миланов и екипа му.В нашия случай в колата ни Пежо Партнер много добре пасна Britax Two Way.И детето се чувства комфортно в него и вече го заобича.Преповъчвам този модел с две ръце.“

Дора Тонева, София , Юни 2012

„Днес посетихме за втори път магазина и Илиан. Отново, както и при първата ми обяснителна среща, сме много доволни, подобно на мненията по-долу. Купихме страхотно столче, вече го пробвахме :)))
Много ни хареса отношението, компетентността, освен че никъде другаде в София няма място, където да се продавт тези марки столчета за кола (странно, нали?).
Браво, момчета, за идеята и подхода ви, за отношението към детайла (вкл упътване на български със снимки и обяснения, направено от тях). Със сигурност ще ви препоръчвам, както вече направих.
Не са често в България нещата, направени с подобно отношение.
Успех и благодарим“

Сем. Николови, Юни 2012

„В началото на месеца купихме детско столче Britax hi-way II за сина си и останахме изключително впечатлени от компетентното обслужване и невероятното отношение, което получихме. Благодарни сме на г-н Иван Миланов за отличната комуникация, отзивчивостта и търпението. В днешно време рядко се срещат такива хора! С удоволствие ще препоръчваме фирмата на всички наши близки и познати“.
С пожелания за успех,

сем. Стефанови, София, Април 2012

„Здравейте, в началото на м.Февруари посетихме магазина за детски седалки и купихме нашаето столче Britax.Бяхме впечатлени от начина, по който ни бяха показани и обяснени в детайли качествата на столчетата.При температура от минус 10 градуса в продължение на два часа ни бяха демонстрирани и монтирани всички варианти, които ни интересуваха. Очаровани сме от грижата с която ни бе помогнато да изберем най-подходящото столче за нас.Препоръчваме на всеки, който иска да получи добро и компетентно обслужване да посети магазина“.

                                                                                                                                                        сем.Миронови, София, Февруари 2012

„Преди няколко месеца купих столче за дъщеря си! Грижата и заинтересоваността на човека, който работи там и помага при избора, бяха уникални! Истинско удоволствие беше самото обслужване и количеството и качеството на информацията, която получих, за да избера най-доброто за дъщеря си. Оказа се идеалният избор! Дъщеря ми се чувства много удобно и истински си го обича! Столчето е Britax Duo Plus с Био-еко бамбуковия калъф! Страхотно е!“

 Цвети Янъкова, София, 18.02.2012

„В този магазин работят отзивчиви млади хора, които за нас днес бяха максимално полезни при избора на детско столче. Много е приятно да срещнеш компетентност при наличие на колебание! Благодарим от сърце“!

                                                                  Мария и Венцислав, София,  04.02.2012

„Силно впечатлени сме от начина, по който в този магазин се продават детски седалки. Смело мога да кажа, че никъде в София, няма по-компетентен, коректен и заинтересован за сигурността на малките пътници човек от Иван Миланов. За да изберем нашите седалки човека инсталира 5 различни модела в колата ни, така че да изберем най-подходящата седалка за нас! За протокола да кажа, че имаме близнаци и американска кола, което прави избора малко сложен, но търпението и отзивчивостта на този човек изглеждат безгранични :)!В крайна сметка ние си купихме две седалки Britax Römer DUO plus и към тях допълнително взехме TopTether. С ръка на сърцето мога да препоръчам магазина на всеки, който търси най-доброто за детето си“!

Елена Атанасова, София, 11.01.2012

„Благодаря за упътването на български език, което пристигна днес с куриер. Много исках да Ви направя снимка на малкото човече в столчето, защото е неимоверно сладък, изглежда сякаш седи на трон и само снизходително хвърля погледи насам натам. Следващият път, когато пътуваме, ще взема камерата.
Мисля, че столчето е наистина много удобно за детето, а на мен създава усещането, че съм направила максималното за неговата безопасност на пътя. Дори не мога изобщо вече да си представя друго столче за детето си и много се радвам, че търсенето започна и завърши при Вас“.

Людмила, София, 6 Декември 2011 г.

„Вече месец използваме столчето HI WAY II и сме много доволни от направения избор. Впечатлени сме от обслужването. Получихме доста важна информация относно безопасността на детето в колата. Разбрахме, че не сме използвали правилно предишното столче, въпреки че сме се интересували много по въпроса. Оказа се, че да избереш столче не е проста работа – не се гледа само колко теста е минало и дали има хубав външен вид, а най-важното – дали може да се монтира правилно в Твоята кола. Неща като например дължината на закопчалката на колана се оказаха доста лимитиращи. Много сме доволни, че имахме възможност да изпробваме в колата си различни столчета и изберем едно от тези, които правилно могат да се монтират. Получихме и едночасово обучение как правилно да го използваме. Ако можеше така да се продават столчета навсякъде…Успех и продължавайте все така“!

Велика Йорданова, София

„Здравейте, казвам се Васил Иванов и закупих столче Britax Multitech 2 от вас на 15.11.2011. Искам лично да ви благодаря за отзивчивостта и търпението, което ми отделихте за избора и пробване на детското столче. Успех“!

                                                                                                                                                 Васил Иванов, Перник, 15 Ноември 2011г.

„Здравейте, едни наши приятели ни препоръчаха фирмата. В началото подходихме с недоверие, но всичко беше до момента, в който не се срещнахме с представител на компанията. Имали сме възможност да пътуваме много по света и ви казвам: „Няма такова обслужване, няма такова лично отношение към специфичната ситуация на клиента, няма такава компетентност относно продуктите, просто няма такива ХОРА вече. Безкрайно доволни сме със съпругата ми дори шокирани. Желая им успех в бъдеще и ще ги препоръчвам винаги.“

Вальо Христов, София, 2 септември 2011г. 

„Много сме доволни и ние- обадихме се в началото, доста скептично настроени към возенето на децата назад на около 4 годинки, но след дълъг и подробен разговор с представител на фирмата се убедихме, че това е най-доброто за нашето дете. Освен това после като я надрасте назад ще може да продължим да я ползваме като бустер.“

Станислав Николов, София, 11.08.2011г.

„След дълго проучване, избрахме седалка обърната назад, като много по-сигурни, но се оказа, че те почти не се предлагат в България. Много съм доволна от отношението на Иван Миланов, който ни отдели страшно много време, за да ни обясни и покаже седалките. Обучи ни да инсталираме седалката и ни помогна да намерим най-подходящата за нашата кола, което се оказа, че не беше никак лесно. Излиза, че не всяка седалка става за всеки автомобил и трябва да се пробват.“

Цвета, София, 28 Юни 2011

„Чудесно обслужване и предлагане на невероятни продукти. Единствено, ако може като конструктивна забележка да предложа да сте отворени постоянно, а да не работите само със записване на часове, тъй като много хора биха дошли преди да прочетат за това изискване. Иначе ви поздравявам за прекрасната идея да предложите тези уникални столчета и на нашия пазар.“

Георги Валентинов, София, 20 Юни 2011г.

„Много сме доволни от избора на седалка ,който направихме.Нашето момче също я харесва и стои кротко в нея:)Благодарим на Иван Миланов за отделеното време и обучението, което ни направи.Пожелаваме му много довлни клиенти и дано в България все повече хора научат за този тип седалки и за тяхната сигурност. УСПЕХ!“

Дарина Чолакова, Бургас, 7 юни 2011г.

„За нас е голямо удоволствие да бъдем първите, попълнили Книгата за клиенти на този сайт. Щастлива съм, че избрах вас в избора на детското столче на нашето момче и благодарение на отделеното време и професионалните ви насоки сега нашето дете се вози безопасно в колата ни. Столчето му е любимо и удобно, а аз съм спокойна, че съм направила правилния избор за него.  Още веднъж благодарим ви и успех!“

Ирена Стаменова, Плевен, 6 юни 2011г.

Share