Ново! Детско столче за кола Klippan Kiss 2.

kiss 2 стол за кола

Уникалното при това столче за кола, за разлика от останалите модели сертифицирани за употреба от 0-18 кг,  е че е единственото, което може да се използва наистина от самото раждане на детето до около 4 години. Това изцяло спестява нуждата от закупуването на две седалки в рамките само на 1 година. Умната конструкция означава максимален комфорт, безопасност и инсталация дори в малки автомобили. Допълнителна гъвкавост се придава от факта, че може да се инсталира както посредством ISOFIX, така и с коланите на автомобила.  Безопасността е невероятна- използва се с гръб към движението, което е 5 пъти по-безопасно от возенето напред!!!

Също, основна разлика между Kiss 2 и останалите група 0+/1 столчета за кола е, че разполага с бебешко кошче, което се сваля от основната конструкция и може да се инсталира на определени модели детски колички или посредством вградени колелца и телескопична дръжка да се превозва самостоятелно. Наклонът е чудесен за новородени и се регулира с растежа на детето.

момиче и столче за кола kiss 2Марката Klippan е семейна финландска фирма, управлявана от пионерите в детската безопасност- братята Лео и Брор Мартин, които създават едно от първите обърнати назад детски столчета още през 1965 г. Klippan разполагат и с единствената краш тест шейна във Финландия, което им позволява да тестват постоянно както свои, така и продукти на други производители. Продуктът Kiss 2 е толкова популярен, че се предлага в сътрудничество с други водещи производители, като Akta-Graco под бранда Duo-Logic 2.

  • Сертифицирана от 0-18 кг. 
  • Телескопична дръжка и колелца за улеснено пренасяне на бебето в кошницата.
  • Удобен наклон, който се регулира, според възрастта на детето.
  • Инсталация с ISOFIX или коланите на автомобила.
  • Изисква най-малко място в колата от останалите шведски столчета.
  • Използва се от раждането.
  • Подпорно краче.
детски столове klippan 1

детски столове klippan 2детски стол за кола klippan 3

 

 

 

 

 

 

 

Цена с включен ДДС:

679 лв. (от 01.04.2012).

Всички цени са с ДДС.

Цветови наличности: Black Weave, Silver Black, Brown Techy

 

Share