Столче за кола Dinofix от Klippan

 

Детско столче за кола Klippan DINOFIX

Детско столче за кола Klippan DINOFIX

Нашето най-ново детско столче за кола от едни от най-опитните производители на столчета с гръб към движението- Klippan, носи името Dinofix и е предназначено за бебенцата от самото раждане до около първата годинка на детето. Столчето е най-новият модел на професионалистите от Klippan. Марката е част от  семейна финландска фирма, управлявана от пионерите в детската безопасност- братята Лео и Брор Мартин, които създават едно от първите обърнати назад детски столчета още през 1965 г. Klippan разполагат и с единствената краш тест шейна в страната, което им позволява да тестват постоянно както свои, така и продукти на други производители.

Dinofix е от група 0+ и отговаря на най-новите европейски стандарти ECE R 44/04. Неговата безопасност се допълва не само поради това, че се ползва с гръб към движението, но и от факта, че може да се монтира единствено с база Klippan, която е оборудвана с ISOFIX и стабилизиращо краче. За автомобилите, които не са оборудвани с ISOFIX базата Klippan се монтира с 3-точковите автомобилни колани, както на задните, така и на предната седалка. Столчето има и широк сенник, който предпазва отлично малкото бебе от директната слънчева светлина

 

  • Сертифицирана от 0-13 кг. Група 0+
  • Удобен сенник
  • Наклон подходящ за малки деца от самото раждане
  • Инсталация с база Klippan, с ISOFIX или коланите на автомобила
  • Широко и дълбоко за по-голям наклон и удобство
  • Използва се от раждането
  • Подпорно краче

 

Вижте тестовото видео на новото детско столче за кола DINOFIX:

 

Цена:

Детско столче за кола Klippan Dinofix- 349 лв. с ДДС

ISOFIX база – 331 лв. (Внимание!!! Базата може да се монтира и само с колан, но е задължителна за правилната употреба на столчето)
 
Isofix Базата може да продължи да бъде използвана и със столчето Klippan Triofix. Повече информация можете да намерите на тази страница- http://www.detski-sedalki.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-klippan-triofix 
 
Комбинирането на Isofix базата на Klippan с две столчета означава огромно удобство за родителите и безопасност за децата, както и възможност за удължено возене с гръб към движението. Първоначалната инвестиция може и да бъде по-голяма, сравнено с други бебешки кошници и столчета за кола, но се изплаща във времето, заради възможността за ползване на ISOFIX монтаж с подпорно краче и странична стабилизираща система, от самото раждане, до късна детска възраст. Заповядайте в нашия магазин за тестване на системата във Вашия собствен автомобил!
Share