Столче за кола Britax Römer Two Way Elite

two-way elite малкаBritax Two Way Elite е една отлична, многофункционална седалка за кола с изключителна странична защита. Това е може би най-здравото столче в света, излято от цял моноблок здрава сплав, което като стойност и продължителност на употреба е ненадминато.

детско столче за кола britax two-way eliteBritax Two- Way Elite е широкоразпространено на пазара в Швеция, но е и много популярно в други страни, тъй като позволява ползване от 9-25 кг. Това е същевременно едно много компактно столче за кола, което ще влезе добре в средни по големина коли, но и позволява возене на детето в 5 точков колан по- дълго от която е да е друга седалка.

 

странична защита столче за кола britax two way eliteTwo Way Elite притежава изключителна странична защита, въпреки стилизираната си конструкция, като страничните краища са издадени около 15 см. навън, покривайки добре гръдния кош и главата на детето. Слизането и качването е лесно, а столчето е широко и удобно. Има две степени на наклон- за малки и за по-големи деца. Тъй като позволява ползването до 25 килограма е направено и с много висока облегалка, което означава, че може да се ползва обърнато в посока обратна на движението до възраст 6-6.5 години.

Може да се използва на всички седалки на колата- с 3 или 2 точков колан. Трансформира се и в бустър с висока облегалка. Столчето няма стабилизиращо краче, като много от останалите Шведски седалки, затова трябва да бъде здраво подпряно на предната седалка. Когато е обърнато назад,  стабилността се увеличава с два допълнителни колана, хванати за релсите на предната седалка, което е традиционен начин за инсталирането на шведски столчета. Любим избор на родители, които търсят компактно столче за кола, с възможност за продължителна употреба.

  • Оптимална странична защита- благодарение на високите страни.
  • Удобни падове на раменете.
  • Мек плат, който се сваля и се пере.
  • Наклонена позиция за деца до 13 килограма, изправена за деца до 25 килограма.
  • Държачи на коланите улесняват слизането и качването на детето.

Цветови наличности и цена: Max, Leon –  565 лв. с ДДС

two way max

Детска седалка за кола с гръб към движението Two-Way Elite Leon

 

 

 

 

 

 

 

Аксесоари за Britax Two-Way Elite:

огледало за задно виждане на детето в бебешко кошче– Огледало за виждане на детето: 25 лв.

 

 

 

гаранция на детски столчета за кола britax-romer

Share