Axkid Minikid

Minikid-Red-Tetris-158x237Обърнатото с гръб към движението столче за кола Axkid Minikid е създадено, за да комбинира обезопасителните качества на возенето обратно на движението и  максималния комфорт на детето. Тъй като Minikid е компактно обезопасително столче, то се нуждае от съвсем малко пространство за монтаж, и може да бъде поставено в различни автомобили- от малки до големи.

Minikid е оборудвано с уникални, автоматично стягащи се допълнителни колани, които се захващат през предната автомобилна седалка, за да улеснят монтажа и увеличат безопасността. Единствено е необходимо да закачите всеки колан и да разместите наляво- надясно столчето, докато е позиционирано стабилно върху седалката.

Регулируемото предно опорно краче подпомага лесната настройка на наклона на столчето, а допълнителното и удължено задно опорно краче подпомага стабилния монтаж в различни автомобили.

Друга чудесна характеристика на Minikid е регулируемата подложка за главата, която се адаптира перфектно по ръста на детето, докато коланите се затягат. Подложката за глава има и допълнителен спиращ бутон, за да увеличи комфорта при по-малки деца.

Столчето Minikid може да бъде монтирано с гръб към движението с 3- точков автомобилен колан и използвано за деца тежащи от 9 до 25 кг. Столчето за кола е одобрено според европейски обезопасителен стандарт ECE R44/04 и също е преминало най-тежкият и стриктен тест за детски столчета в света- Шведският Плюс тест.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Лесен монтаж на всяка седалка в автомобила с 3-точков колан.
  • Интегрирана 5-точкова обезопасителна система и подложка за глава, които се настройват автоматично към детето.
  • Уникални странични закрепящи колани с автоматична затягаща система.
  • 5 позиции на наклон за максимален комфорт.
  • Дълбоки страни за допълнителна странична защита.
  • Допълнително удължено опорно краче, за да позволи монтаж в различни автомобили.
  • Калъфка, която може да се пере на 30 градуса.

W:44cm H: 61cm D: 56cm Тегло: 9,2кг.

Цена с ДДС- 615 лв.

Share